Personligt

Jag heter Annica och är sambo med Per-Åke, vi har tre underbara barn som förgyller vår tillvaro, Sebastian född 96, Christoffer född 03, och Cassandra född 05. Jag är vetgirig och gillar att läsa och studera.

Jag är en van datoranvändare, använder den dagligen, och kan ta mig runt i många program.

Jag är lättlärd så jag brukar inte ha svårigheter när det gäller att lära nya saker. Jag brukar ha lätt att komma överens med andra människor men har heller inga problem att sitta för mig själv och jobba. Jag är serviceinriktad, och har jobbat med en del serviceinriktade jobb (se meritförteckning). Trivs att jobba med/för människor vilket jag fick göra som vårdbiträde i hemtjänsten. Då jag har gått en starta eget kurs och drivit ett företag, tillsammans med en väninna, har jag även en del kunskaper i företagsekonomi, jag har dessutom jobbat på ekonomiavdelningen på VLTAB.

Jag har många intressen, bla följande: Jag läser mycket böcker, gillar all form av handarbeten, syr tex gärna kläder till familjen. Trädgården och plantor tar mycket tid på sommaren, jag driver upp mycket egna plantor och har ett litet växthus. Jag har heller inget emot hammare och spik är faktiskt utbildad maskinsnickare inom möbel och inredning. Och jag går gärna omkring med kameran och fotar allt och inget, hellre en bild för mycket än en för litet. Det finns många fler intressen men de som jag nämnt får räcka.

Annica